jornada romest 2022

 

Jornada ROMEST 2022

La Xarxa per a l’observatori de la població gitana de l’est d’Europa a Catalunya (Romest) us convida el pròxim dimecres 26 de gener a la Jornada “Reptes actuals en la intervenció amb població gitana de l’est a Catalunya”, organitzada amb el suport de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

 

Jornada ROMEST xxss

Aquesta jornada vol esdevenir un espai multidisciplinari de coneixement on compartir experiències i metodologies de treball a l’entorn dels diferents serveis i entitats que atenen i realitzen intervencions amb grups de persones migrades d’ètnia gitana provinents de l’Europa de l’est.

Comptarà amb la participació de tècnics i experts que, mitjançant els formats de ponències i taules rodones, reflexionaran sobre les problemàtiques actuals i futures a les quals s’enfronta aquest col·lectiu. Des de l’estigma imperant fins a les noves situacions de desigualtat que s’han generat i/o accentuat durant els darrers anys, amb especial atenció a temàtiques com el gènere o la infància i l’adolescència.

 

La Jornada tindrà lloc el 26 de gener de 9:30 a 13:20 en format en línia, amb assistència lliure i amb inscripció prèvia.

 

Us podeu inscriure omplint el petit formulari que trobareu en aquest enllaç.

 

També podeu descarregar-vos el programa de la Jornada en format PDF.

Programa de la Jornada ROMEST 2022