V Jornades Romest 13 desembre al Pati Llimona

El proper divendres 13 de desembre de 2018, al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona, es celebraran les V Jornades  de la Xarxa Romest que enguany reflexionará sobre el moment i perspectives de treball amb la població gitana d’ Europa de l’est.

Aprofitarem també aquest espai per donar a conèixer l’ Informe Romest 2018 i algunes de les conclusions a les que hem arribat a partir de la feina diària de les entitats i serveis que pertanyen a la Xarxa Romest.

La Jornada serà una bona oportunitat per debatre sobre el moment actual del col.lectiu gitano d’ Europa de l’est a Catalunya, les metodologies utilitzades i la dificultat en la continuïtat de projectes i serveis entre d’altres coses.

Tenim un gran cartell amb persones i entitats amb una experiència contrastada en l’àmbit social, laboral i institucional.

Us hi esperem a tots i a totes el dia 13 de desembre a les 09:00 a la Sala Maria Aurèlia Capmany del Centre Cívic Pati Llimona.

Properament adjuntarem el programa definitiu. De moment podeu consultar el cartell de la jornada clicant aquí: Pre difusió 2018

Si us plau, feu la vostra inscripció al següent link: https://goo.gl/forms/QJ0EzRpydhQoUhkN2